Cluburi

Cassy @ Club Midi

Cocoon Night: Cassy / Mihigh

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Cassy este vocea din True To Myself, o piesa de-a lui Ricardo Villalobos, sau din producţiile proprii – A Night To Remeber, Soul Saviour, Some Light Unto The Night. Cassy este singurul producător de sex feminin al label-ului Perlon, artista emanând rafinament de la prima şi până la ultima nota muzicală. A copilărit în Viena, aici primeşte primele studii muzicale.
În 2003 se mută în Berlin şi intră în proiecte muzicale alături de …Steve Bug şi Ricardo Villalobos. Debutează solo ca producător şi devine rezident al Panorama Bar Berlin. În 2006 mixează primul volum al compilaţiei Panorama Bar [label Ostgut Tontrager].
Este din ce în ce mai îndragită în Romania, a lansat oficial in 2009 compilaţia “In the Mix: Simply Devotion” la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Recordings.
După colaborări cu artişti precum Ricardo Villalobos, Luciano şi Mathew Jonson, Cassy a lansat propria ei casă de discuri, unde au aparut până acum trei release-uri, la fiecare doi ani.
“Propriul meu label înseamnă libertate deplină. Pot să lansez ce vreau, opinia mea necenzurată – ca un fel de libertate a cuvântului în muzică. Poate că sună puţin învechit, însa este un experiment pe care vreau să mi-l asum”, spune Cassy.
2010 a fost un an intens pentru artistă, plin de gig-uri prin tot felul de colţuri ale lumii, munca de studio şi nişte schimbări majore în viaţa ei personală.

Cassy a mai fost prezenta la Midi in 11 decembrie 2009. Galerie foto & video de atunci.

#Concurs: 15 invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment pe facebook si lasa-ne un comentariu sa stim pe cine premiem 😉

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC