Bar, Concerte

Duelul Pilulelor @ Le General

Duelul Pilulelor – in fiecare miercuri

Le Général Café-Pub și Ionuț Mangu vă invită începând cu 09.02.2011 la concursul Duelul Pilulelor, în cadrul evenimentelor Pilula de Folk.

Concursul se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk care prezintă calităţi componistice şi interpretative, cu vârsta minimă de 18 ani. Participarea în concurs va fi doar individuală.

În vederea participării, toți cei interesaţi sunt invitați să trimită, până la data de 5 februarie 2011, pe adresa de e-mail: [email protected], o fișă de înscriere, conform modelului, o melodie demo în format mp3 și o copie după cartea de identitate.

Pe baza materialului audio primit, un juriu local va preselecta concurenţii. Celor care vor rămâne în concurs li se va comunica telefonic sau prin e-mail rezultatul preselecţiei, până la data de 6 februarie 2011. În cadrul concursului propriu-zis, fiecare dintre participanți va avea la dispoziție 40 de minute pentru a impresiona auditoriul și juriul desemnat. Repertoriul este liber, cu singura condiție ca piesele să fie în limba română.

Candidații vor fi evaluați de un juriu desemnat de organizatori, iar un procent din puncte va fi din evaluarea publicului. Astfel, la finalul săptămânilor de concurs, va fi desemnat câștigător participantul care va însuma cele mai multe puncte, atât din partea juriului cât și din partea publicului.

Premiile pe care organizatorii le pun la bătaie sunt: Premiul I – O chitară electroacustică, Premiul II – Suportul financiar pentru deplasarea la un festival de profil din țară, Premiul III – Premiu din partea organizatorilor.

Informaţii suplimentare pot fi furnizate, prin telefon, la numărul 0741 655 984 sau la e-mail [email protected], persoana de contact fiind iniţiatorul concursului, Ionuț Mangu.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 15

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sat 15

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sat 15

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sat 15

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sat 15

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC