Stanton Warriors @ Club Midi

Home $ Articole $ Stanton Warriors @ Club Midi

by | Feb 11, 2011 | Articole

Stanton Warriors – Dom B dj set

Marwan / Jaheyo

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

Adevarati pionieri al genului breaks, in anul 2001, Stanton Warriors au lansat discul Stanton Sessions, care a fost lansat rapid la XL Recordings. Albumul a concurat cu Fat Boy Slim si Deep Dish si a castigat fara drept de apel titlul de Cel mai bun album la Dance Star Awards, ca ceva mai tarziu sa-i invinga si pe Dave Clarke si Danny Tenaglia la premiile Muzik Mag. De asemenea, MixMag a inclus discul in topul 50 al celor mai bune compilatii lansate vreodata, devenind, astfel,
cel mai bine vandut album de breaks din toate timpurile, de altfel, un record care inca nu a fost depasit.

Stanton Warrios a devenit peste noapte unul dintre cele mai in voga proiecte muzicale. Cu remixuri semnate pentru artisti ca Missy Elliot, Fatboy Slim, Basement Jaxx, Mylo, Freeform Five sau Busta Rhymes, dar si cu materiale proprii uimitoare, continua sa impinga la refuz barierele excelentei in muzica. Ca un bonus, cand vorbim despre colaborarile lor cu vocalisti, trebuie mentionat Bid Daddy Kane, Twista si The Beatnuts printre colaboratori, acestia implementand usoare influente de house, electro, hip hop si funk in soundul Stanton Warriors.

Podcast: Stanton Warriors – Live from Avalon, Hollywood 07.01.2011

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Recomanda acest eveniment pe facebook si lasa-ne un comentariu sa stim pe cine premiem 😉 Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!