Poze: Mushroom Story & Schlitz @ Irish Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Mushroom Story & Schlitz @ Irish Music Pub

by | Feb 19, 2011 | Articole

E foarte greu sǎ vorbeşti despre evenimentul de seara trecutǎ din Irish & Music Pub descriind acţiunea trupei, a artiştilor de pe scenǎ, când ceea ce se petrecea în faţa scenei fura ochii tuturor. Mulţi, mulţi, nenumǎrat de mulţi, abia trecuţi de vârsta la care consumul de alcool este oficial permis, au venit înarmaţi cu un plan secret comun: dezgolirea piepturilor de bǎrbaţi adevǎraţi în întâmpinarea pe pogo hardcore, de altfel total nepotrivit ritmurilor de funkcore, stǎrii de semi-comǎ alcoolicǎ.

Ajunsǎ acolo recunosc cǎ m-am considerat uşor over-aged, cel puţin stând în primele rânduri, umplute pânǎ la refuz de coate, genunchiuri, pumni şi skateshoes grei. A fost cum a fost la trupa clujeanǎ Schlitz, adicǎ un fel de introducere în arta pogo-ului semi-pacifist, “greul” însǎ a început doar în momentul în care Mushroom Story urma sǎ îşi prezinte videoclipul piesei “Simple and easy” de pe noul EP “Fistfunk”. Da… e drǎgutz videoclipul, simplu dar foarte “catchy”, de altfel caracteristic personalitǎţilor vivace ale artiştilor. Si modul de prezentare a respectat menţinerea aceluiaşi ton comic: pe o pânzǎ legatǎ de cabluri, publicul deosebit de euforic a avut şansa de a se mândri cu faptul cǎ a fost chiar mai rapid decât youtube-ul, vǎzând videoclipul înainte postǎrii sale pe platformǎ.

Format în 2004, Mushroom Story combinǎ diferite stiluri care merg de la funk la hip-hop, punk, indie şi pop. Dupǎ apariţia în concertul de deschidere a celor de la OCS, artiştii au avut concerte în mai multe oraşe din ţarǎ şi au participat la festivaluri autohtone de renume precum Coke Live, Stufstock şi Rock la Târgu Mureş, adunându-şi o mânişoarǎ serioasǎ de fani. Si încǎ ce fani: oameni care sunt în stare sǎ se arunce de pe scenǎ rând pe rând, prinşi fiind de cǎtre ceilaţi unii… ceilalţi ghinion! Sub ochii miraţi (foarte miraţi) ai artiştilor, tinerii euforici au atras atenţia tuturor asupra lor, furându-le parcǎ celor de pe scenǎ show-ul.
Totuşi, pentru cei care au fost atenţia şi la ceea se cântau tinierii artişti şi nu numai la propria prestaţie, seara cu Mushroom Story a fost o searǎ cu muzicǎ bunǎ, multe line-uri originale şi patru oameni despre care cu siguranţǎ în viitor se va auzi şi mai mult.

Denisa Seician

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!