Concerte, Pub

Poze: Chilli Familli & Schlitz @ Flying Circus Pub

Carnaval cu Chilli Familli & Schlitz

“Bubulina, bretonela, cindarella, Petronela, bubuţa, bulinuţa, Codruţa… cine vrei tu… atât timp cât se terminǎ în –ela sau –uţa!” mi-a confesat domnişoara puternic “bulinatǎ”, care mai spǎrgea câte un balon de gumǎ în aşteptarea unei noi discuţii pe aceeaşi temǎ. Flying Circus-ul nu a gǎzduit asearǎ publicul obişnuit, el a creat o poveste cu influenţe puternic postmoderniste în jurul personajelor reprezentate cu multǎ atenţie de studenţii secţiilor germane ale UBB-ului. Astfel Shorty din Scary Movie ocupa un loc meritat pe un scaun de bar lângǎ Scufiţa Roşie, care sincer nu ştiu cu cine stǎtea de discuţie… conteazǎ cǎ era negru la faţǎ. Wilma din “The Flinstones” bea la întrecere cu Sailer Moon, Joker-ul discuta înflǎcǎrat cu o mǎmǎruţǎ, boala “geek”-ului era tratatǎ de o asistentǎ blondǎ deosebit de atractivǎ şi iepuraşul ştia sǎ “o ardǎ dubios” pe Schlitz, primii invitaţi ai serii. Apoi publicul a trebuit sǎ îşi adapteze stilul urmǎtorilor artişti, Chilli Familli, în final drum and bass-ului semnat Junkie-R & Olli pentru afterparty. Pot spune aici cǎ mi-aş fi dorit ca sound-urile de jazz, R&B şi Soul ale artiştilor de la Chilli Familli (cu fosta membra principalǎ din “The Others”) sǎ fie cele care sǎ încǎlzeascǎ publicul, apoi sǎ urmeze încercǎrile de pogo (din nou) ale “bǎieţilor rǎi” pe punk-rock-ul Schlitz; dar n-a fost sǎ fie aşa şi publicul pǎrea sǎ se simtǎ oricum bine. De observat a fost totuşi strǎduinţa Gutenberg-ului de a oferi o paletǎ muzicalǎ relativ largǎ, pe gustul fiecǎruia în parte.

Organizaţia Studenţilor vorbitori de limbǎ germanǎ Gutenberg a pornit iniţiativa cu scopul întâlnirii diverselor secţii germane, de obicei modeste ca şi numǎr de studenţi şi foarte izolate în facultǎţi. Seara trecutǎ a fost gânditǎ ca un bun mod de socializarea într-un context destins, în care comunicarea a fost mult uşuratǎ de costumele concepute de participanţi.
A fost o searǎ drǎguţǎ, unde şi “Stejarul” meu de 7% a vrut sǎ poarte o mascǎ, de altfel foarte femininǎ pentru “Caracterul masculin puternic” al berii. Dar pânǎ la urmǎ şi berea s-a terminat şi şi lui Shorty i s-a fǎcut somn, plecând ca sǎ-şi facǎ somnul de frumuseţe, ca şi restul rǎufǎcǎtorilor. Gata cu carnavalul… aşteptǎm noi evenimente marca Gutenberg!

Denisa Seician

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 13

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Thu 13

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Thu 13

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Thu 13

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Thu 13

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC