Toulouse Lautrec @ Booha Bar

by | Feb 28, 2011 | Articole

Seara indie/rock cu Toulouse Lautrec

Afterparty cu Ed.

Pret intrare: 10 lei

Toulouse Lautrec este o trupa tanara, rezidenta in Bucuresti. Formatia a concertat in cadrul festivalurilor Liveland si Top T Festival (Buzau), iar in luna decembrie a deschis concertul aniversar de 10 ani al trupei AB4.
Piesele formatiei, “Apartman”, “Wonders”, “Porno” si “Te spun”, au fost bine primite de radiouri si au intrat in powerplayul radiourilor de specialitate.
Cel mai recent single Toulouse Lautrec este “Te spun“, beneficiaza de un videoclip lansat la sfarsitul anului trecut si se afla in prezent in topul Radio Guerrilla.
“Muzica romaneasca a murit, dar nu se preda”. Iar baietii de la Toulouse Lautrec sunt doar un exemplu ca in Romania se poate compune muzica “occidentala”, si nu doar balcanisme.
“Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii.”
“Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.” – Toulouse Lautrec.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe contul vostru personal de facebook urmatorul mesaj: “Sambata merg la Toulouse Lautrec in Booha Bar” + link-ul acestui articol. Comentati mai jos pentru a sti pe cine sa premiem 😉 Castigatorii sunt: Mara Bulie, Roxana Oroian si Adi Boca.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This