Busy 4 Business Weeks

Home $ Articole $ Busy 4 Business Weeks

by | Mar 4, 2011 | Articole

Intre 7-18 martie, Asociatia Studentilor de la Business din Cluj-Napoca, va invita sa luati parte la evenimentele desfasurate cu ocazia Zilelor Facultatii de Business, intitulate BUSY 4 BUSINESS WEEKS.

Pe parcursul a celor doua saptamani, atat studentii cat si elevii sunt invitati sa ia parte la activitatile organizate de studentii de la Business, activitati apartinand de sase mari domenii de interes: profesional, cultural, socio-educational, sanatate, divertisment si sport.
Student pentru o zi” este un eveniment adresat elevilor care vor sa experimenteze viata in mediul academic la Facultatea de Business, participand la cursuri si seminarii pe parcursul unei zile.
Pe partea de profesional, in cadrul „Career Day”, studentii vor avea posibilitatea sa participe la prezentari de companii cu renume international precum Office Depot, Emerson, Evalueserve si vor primi consiliere profesionala individuala si gratuita din partea unor persoane acreditate in acest domeniu.
Nu vor lipsi nici activitatile de divertisment printre care Footquest-ul traditional al B4BWs, Campionat de fotbal, Concurs de skanderberg, Concurs de dans, Karaoke si probabil cel mai putin cunoscut – Mp3 Experimentul, un experiment cu impact social si plin de amuzament.

Programul complet al activitatilor poate fi accesat pe asbcluj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!