Business

Busy 4 Business Weeks

Intre 7-18 martie, Asociatia Studentilor de la Business din Cluj-Napoca, va invita sa luati parte la evenimentele desfasurate cu ocazia Zilelor Facultatii de Business, intitulate BUSY 4 BUSINESS WEEKS.

Pe parcursul a celor doua saptamani, atat studentii cat si elevii sunt invitati sa ia parte la activitatile organizate de studentii de la Business, activitati apartinand de sase mari domenii de interes: profesional, cultural, socio-educational, sanatate, divertisment si sport.
Student pentru o zi” este un eveniment adresat elevilor care vor sa experimenteze viata in mediul academic la Facultatea de Business, participand la cursuri si seminarii pe parcursul unei zile.
Pe partea de profesional, in cadrul „Career Day”, studentii vor avea posibilitatea sa participe la prezentari de companii cu renume international precum Office Depot, Emerson, Evalueserve si vor primi consiliere profesionala individuala si gratuita din partea unor persoane acreditate in acest domeniu.
Nu vor lipsi nici activitatile de divertisment printre care Footquest-ul traditional al B4BWs, Campionat de fotbal, Concurs de skanderberg, Concurs de dans, Karaoke si probabil cel mai putin cunoscut – Mp3 Experimentul, un experiment cu impact social si plin de amuzament.

Programul complet al activitatilor poate fi accesat pe asbcluj.ro

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 17

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 17

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 17

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 17

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 17

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC