Cluburi

Trolley Snatcha / Gojira @ Club Midi

Dubstep Night cu Trolley Snatcha & Gojira

Warmup: Agent (dj set)

Pret intrare: 15 lei pana la h00.00 / 25 lei dupa h00.00

TROLLEY SNATCHA [Dub Police, UK] este unul din cei mai apreciati artisti ai scenei dubstep a momentului.Acesta este membru al casei de discuri DUB POLICE , detinute de Caspa. Piese ca si The Future, Gangster remix, Blind Faith remix, Scatta, Rocco’s Revenge l-au propulsat in scurt timp in elita mondiala a muzicii electronice. Nivelul foarte inalt al productiei de studio este apreciat de nume mari ale scenei muzicale, acestia solicitand-ui remixuri (Chase & Status, Noisia, Dreadzone etc..). Adaugand la cele de mai sus stilul de mixaj exploziv, care aduna momentan mii de oameni in arenele din jurul lumii, se contureaza o seara deosebita pentru publicul clujean!

Gojira este unul din cei mai carismatici dj de electro-dubstep-breakbeat din scena romaneasca. S-a afirmat pe scena de muzica electronica alaturi de Kosak in anul 2004. In materie de productie Gojira & Kosak apar pe compilatii autohtone si din strainatate si pregatesc primul lor material discografic. De asemenea , apar si colaborarile cu artisti autohtoni ca si Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Da Hood Justice, Dagga sau Sistem.
A facut parte din echipa Selectro la Activ FM. A aparut pe scena alaturi de: Emalkay, Ed Rush, Faithless, Black Sun Empire,Plump DJs, Stanton Warriors, DJ Food, Unkle sau Scratch Perverts.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Recomanda acest eveniment pe facebook si lasa-ne un comentariu mai jos sa stim pe cine premiem. Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 18

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 18

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 18

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 18

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Tue 18

American dream @ Beluga

18 December, 12:00 pm - 19 December, 1:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC