Pär Grindvik – unul din principalii invitati la Delahoya 2011

Home $ Știri Cluj $ Pär Grindvik – unul din principalii invitati la Delahoya 2011

by | Mar 14, 2011 | Știri Cluj

Pär Grindvik (Stockholm LTD) – unul dintre invitatii principali ai festivalului Delahoya, editia 2011.

Fanii muzicii techno se pot bucura inca de acum pentru ca organizatorii festivalului DELAHOYA (CRS & Music Design) le-au asigurat cel putin un artist al genului, extraordinary. Cei mai multi au auzit de Pär Grindvik in asociere cu legenda techno-ului Chris Liebing, fiind un invitat frecvent al renumitului podcast CLR si a party-urilor desfasurarte sub aceasta marca.

Savurand viata, inspirat de amintirile si muzica trecutului, combinandu-le cu sunetul in continua evolutie techno, Pär Grindvik este un artist care tinteste sa produca muzica apta de a pastra estetica si cultura underground in viata.

Pär Grindvik, cu pseudonimul sau The Hollow, este o persoana din varful scenei electronice din Suedia inca din ani 90 ca proprietar al unui magazin de discuri (Illegal Stockholm), manager de casa de discuri si producator. Este un artist recunoscut oriunde de fanii muzicii techno si nu numai, dupa multi ani petrecuti prin turnee si dupa multe lansari la case de discuri precum Drumcode, Spectral Sound si la propriul sau label, Stockholm LTD, creat si fondat in 2002. Chiar daca e originar din Stockholm si cea mai mare parte a muncii sale e legata de capital Suediei, Pär s-a stabilit momentan in Berlin, Germania.

 

 

Stockholm LTD a inceput ca o sursa pentru singleuri si EP-uri de la artisti din sfera electronica suedeza, tintind in acelasi timp sa lanseze piese care sa dainuie. In ziua de azi aceasta este mai mult decat atat, iar fiecare lansare are o poveste proprie.

Pär a fondat de asemenea o casa de discuri mai mica Islands & Islets in 2008. Fiecare cm din munca acestuia, incluzand case de discuri, arta, lansari si muzica, este impachetat cu suflet si sentimente, care pastreaza sclipirea si curiozitatea in viata, in fiecare adaptare la lumea artistica.

Asadar, Pär Grindvik este unul dintre cele mai promitatoare nume disponibile astazi si unul dintre cei mai respectati producatori! Puteti sa-l vedeti live si puteti dansa pe muzica sa in 20 mai la DELAHOYA 2011 la Polus Center Cluj-Napoca!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!