TEDxEroilor

Home $ Articole $ Recomandări $ TEDxEroilor

by | Mar 16, 2011 | Recomandări

În spiritul sloganului „Ideas worth spreding” (Idei ce merită împărtășite), o sută de entuziaști se vor întâlni pe 8 Aprilie, la Cinema Victoria pentru a cunoaște și asculta discursurile celor 10 speakeri de succes pe tema „Choices” (alegeri), la TEDxEroilor. Evenimentul prezintă o serie de speakeri cu background diferit, de la medicină la business, comunicare și ecologie, alături de înregistrări video cu discursuri TED.

O parte dintre speakerii ce vor fi prezenți la eveniment sunt:

Tudor Giurgiu – Producător, regizor și președinte al Festivalului Internațional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu este un cunoscut personaj din mediul cultural român. Cu o experiență de peste opt ani în industria de film, Dl. Giurgiu dovedește că succesul poate fi atins doar făcând alegeri dificile și muncind. Abilitățile sale de management și dedicația cu care se implică în proiecte îl fac un model pentru cei care vor să reușească în lumea filmului.

Corina Bucea – Este managerul cultural al “Fabricii de Pensule”, un spațiu independent de artă și cultură contemporană. Responsabilitățile ei includ departamentul de comunicare, dezvoltarea de programe artistice, management și organizarea de evenimente. Absolventă de filozofie și politici publice, a contribuit la dezvoltarea unor diverse evenimente culturale, programe artistice și de educație culturală. Este dedicată dezvoltării culturii contemporane din Cluj-Napoca, implicării artiștilor în societate și încrezătoare în puterea creativității.

Prof. Dr Florian Ioan Ștefan – Este unul dintre cei mai buni neurochirurgi din România. Acum în postura de șef al Secției de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean Cluj-Napoca, Dl. Florian se poate lăuda cu aproape 10000 interventii neurochirurgicale. De-a lungul vremii s-a specializat în mai multe ramuri ale neurochirurgiei atât în România cât și în străinătate în țări precum UK, Spania, Portugalia sau Franța. De asemenea, Dl. Florian este președintele Societății Române de Neurochirurgie, Prodecan al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațeiganu” Cluj-Napoca și un cunoscut publicist cu peste 100 de lucrări științifice.

Nicu Aleman – Are o experiență de peste 10 ani în companii precum Orange, Oracle și Microsoft unde a ocupat poziții de People Management, Partner Account Manager și Business Development. Experiența de business a fost obținută la nivel european dar și în România. El este membru al International Coaching Federation (ICF) și al Asociației Române de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR). Pe langa acestea, dl. Aleman este și trainer atestat CNFPA, livrând traininguri de business și soft skills de mai bine de 5 ani. Este extrem de interesat de ceea ce înseamnă “Business Etiquette” și de modalități de dezvoltare a tinerilor manageri români.

Dragoș Bucurenci – Este un ecologist român, președintele Asociației MaiMultVerde, un ONG care și-a propus să creeze o nouă cultură a voluntariatului pentru mediu. Dragoșlucrează și ca jurnalist freelance: semnează un editoriallunar în revista „The One” și a ținut rubrici sau editoriale pentru “Elle”, “Esquire”, “Academia Cațavencu”, “Dilema Veche” și “Evenimentul Zilei”. Este trainer și consultant în comunicare și a produs și prezentat mai multe emisiuni educative de televiziune pe TVR1, Prima TV, Realitatea TV.

Înscrierile pentru participanții la TEDxEroilor încep pe data de 17 Martie și se încheie pe data de 31 Martie. Locurile sunt limitate, iar selecția participanților se va face pe baza unui formular ce trebuie completat pe site-ul TEDxEroilor.com la secțiunea Apply. Cel mai important criteriu de selecție va fi motivația aplicantului de a participa la eveniment.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!