Persona @ Booha Bar

Home $ Articole $ Persona @ Booha Bar

by | Mar 21, 2011 | Articole

Seara Indie / Brit-pop / Rock’n’roll – live act: Persona [Timisoara]

Afterparty: Joy (Persona) & Rezided

Pret intrare: 15 lei (Se vand bilete in avans la bar pana in preziua concertului la 10 lei)

Persona a fost formata in 2003 in Timisoara, numele trupei fiind inspirat din filmul omonim a lui Ingmar Bergman.De la infiintare, trupa a concertat in cluburile romanesti si la festivalurile open air din Romania alaturi de trupe ca Robots in Disguise si Trash Fashion (UnderLondon Festival), dEUS si Kultur Shock (Stuffstock) sau The Ting Tings, The Charlatans si Santana (Bestfest). In afara tarii, Persona a cantat in Ungaria in Budapesta si Germania in Braunschweig.

In 2010, Persona lanseaza primul album, Suburbia Afterlife, scos la labelul german EMG Records, album ce primeste critici pozitive din partea presei si este receptionat bine de public. Primul single de pe album, Head On The Door intra in Aprilie 2010 in heavy rotation la Radio Guerrilla unde ajunge pe locul 1 in a doua saptamana de difuzare. In ianurie 2011 piesa „Momentary Lack Of Passion” ajunge pe locul 1 si ramane mai mult de o luna in top 3 al radioului.

Persona sunt:
Gabriel Cherlia (Gaben) – vocals & guitars
Corin Mariș (Coco) – bass / backing vocals
Cristian Crăciun (Joy) – guitars
Horațiu Oană – drums.

Persona au mai fost prezenti la Booha Bar in februarie 2010. Galerie foto de atunci.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs se posteaza pe wall (facebook) linkul evenimentului (http://www.facebook.com/event.php?eid=132415883498605) cu mentiunea “Sambata asta ma duc la concert Persona @ Booha bar”. Reveniti cu un comentariu pentru verificare, sa stim pe cine premiem 😉 Au castigat: Roxana Oroian, Timea Szabo si Madalina Muntean.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!