La Subsol – un nou club

Gambrinus Live Stage anunta deschiderea noului club “La Subsol“.

La Subsol se afla in Piata Unirii #25, in fost Club Dot. Astfel, Gambrinus Pub a luat decizia de a se extinde şi doreşte ca prin noul club să se adreseze comunităţii electro prin partyuri specifice.

„Gambrinus, ca şi concept, este un loc pentru susţinerea de concerte şi de accea am vrut şi un loc unde să organizăm evenimente electro. De aceea, ne-am extins în subsolul pubului Gambrinus şi vrem să separăm cele două localuri. La Subsol va fi deschis doar în weekend, vineri şi sâmbătă.”, explică Tudor, unul dintre patronii Gambrinus Live Stage. De altfel, el spune că preţurile băuturilor din La Subsol, vor fi mult mai reduse decât cele din Gambrinus, iar între orele 23 şi 24 va fi happy hour, când cocktailuri precum Vodka Orange şi Cuba Libre vor costa doar 7 lei.

La Subsol va debuta cu Bluegrass Resolution, proiect electro care reuneşte expoziţii de grafică live, visuals, dar şi un jam-session. Detalii aici.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz