Festivaluri

The Freestylers – Headliners la Delahoya 2011

Editia 2011 a festivalului Delahoya readuce in prim-plan muzica break-beat si nu oricum ci printr-o prestatie de exceptie a unui nume de prim rang in lume: The Freestylers.

Cei 2 Freestylers vor performa la 4 turn-tables si 2 mixere live intr-un show cel putin exploziv pe scena Delahoya.

The Freestylers zguduie cluburile si petrecerile de peste zece ani. Astazi, The Freestylers este inca unul dintre cele mai interesante nume de pe scena muzicala dance. Au avut hit-uri in Top 20, au fost capul de afis la multe festivale majore, au vândut peste jumatate de milion de albume, au facut un turneu prin SUA pentru a-l sustine pe Lenny Kravitz si au fost prima trupa care a aparut cu muzica electronica live în cadrul emisiunii legendare de la BBC TV “Top of the Pops”.

Aston Harvey si Matt Cantor abordau doua stiluri diferite de muzica atunci când s-au întâlnit în Londra anilor 90`. Aston, un uber-inginer a activat ca jumatate a proiectului de breakbeat hardcore “Blapps Posse” si s-a ocupat de crearea unor piese precum “Buss`it” si “Don`t Hold Back” înainte de a se apuca de Definition of Sound, Rebel MC si Dj Rap. Matt Cantor, între timp, a înregistrat cu Andy Gardner de la Plump Dj`s sub pseudonimul Cut`N`Paste si Strike pentru casa de discuri Freskanova.

Cu Aston Harvey ne-am intalnit in noiembrie 2009 la Midi. Galerie foto de atunci.

 

 

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 19

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Wed 19

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Wed 19

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Wed 19

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Wed 19

Seafood & Bubbles

19 December, 12:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC