Audiofly / Kid Chriss @ Club Midi

Home $ Articole $ Audiofly / Kid Chriss @ Club Midi

by | Mar 28, 2011 | Articole

Audiofly / Kid Chriss

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Audiofly si-au conturat deja un puternic experimental sound, descris de ei ca deadly, dirty, jackin, tech meets electronic house.

Lovitura au dat-o in 2005, cand Circles, un material featuring Priscilla, devenit hit al WMC, a fost mixat de artisti ca Sasha, Sister Bliss şi Nic Fanciulli. Anul urmator au intrat la Excession alaturi de cei mai mari dj si productori, iar una dintre cele mai mixate piese a anului a fost in mod cert remixul la Dj Remo Mizar (Viva Recordings). Piesele lor au intrat pe diferite compilatii, de la Lights Out 2 (Steve Lawler) pana la 3D mixat de Satoshie Tomiie.

Luca şi Anthony au dezvoltat intre timp alte doua proiecte: Audiofly X, pentru piese mai minimal, şi un featuring cu Stuart Geddes sub numele de Rekleiner. Dupa colaborarea cu Scarlett Etienne urmeaza materiale cu Paul Harris de la Dirty Vegas si James Talk.

Cei doi Dj si-au dovedit aptitudinile de-a lungul timpului prin realizarea de remixuri pentru Oliver Koletzki, Martin Eyerer sau M.A.N.D.Y. dar si lansarea de productii originale la propriul lor label Supernature.

Emisiunea lor de la Proton Radio, Flying Circus, are un succes enorm si un feed-back pozitiv din partea clubberilor.

Audiofly, au pregatit primul lor album “Follow My Liebe” ce va fi lansat pe 2 mai 2011, la label-ul Get Physical Music.
Conform comunicatului de presa ce preced lansarea, stilul albumului variaza de la piesele mai subtile scoase sub egida “Audiofly X” si pana la piese de club, cu o accentuare notabila pe vocaluri, incluzand chiar si vocea vocalistului de reggae Shaun Parkes, cu care au mai colaborat in 2006 la piesa “Inside the beat”.

Ultima prezenta a lor la Club Midi a avut loc in septembrie 2010. Galerie foto de atunci.

#Concurs: 15 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Recomandati acest eveniment pe contul vostru de facebook si reveniti cu un comentariu, mai jos, sa stim cui oferim invitatiile 🙂

Precizare: Castigatorii se anunta in ziua evenimentului. Participati cu numele vostru real!

Intrarea interzisa persoanelor sub 18 ani. Act de identitate obligatoriu la intrare.

Update: Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!