Bar, Concerte

NEO @ Booha Bar

Seara Live Electro / Synth-pop cu celebra trupa NEO [HU]

Pret intrare: 15 lei (10 lei in avans. detalii la bar) | RSVP

Trupa se afla intr-un mini turneu. Astfel ii puteti vedea si in urmatoarele orase:
30 martie- Oradea @ Moszkva Cafe
31 martie- Timisoara @ Club D’Arc
1 aprilie – Arad @ KF Arad

Formaţia electro pop de success european s-a înfiinţat în 1998 la Budapesta. Proiectul a devenit cunoscut şi apreciat în timp record, datorită single-ului de debut (prelucrarea temei clasice a filmului Pantera Roz, care a ajuns să fie promovată în peste 20 de ţări pe plan mondial).

NEO inseamna: Matyas (keyboards, programare, voce) Enikö Hodosi (voce, chitară, keyboards) şi Kőváry Péter (voce, chitară).
În parcursul lor de 12 ani au înregistrat 4 albume, 11 single-uri şi nenumărate remixuri, iar în Ungaria sunt câştigători ai premiilor de “Trupa anului”, “Videoclipul anului”, “Soundtrack-ul anului” ( renumitul film KONTROLL premiat in cadrul TIFF). Îi ştiţi şi de pe coloana sonoră a mult aclamatului film “Kontroll” regizat de Nimrod Antal, albumul cu muzica originală fiind distribuit în toată Europa de Warner Music. Influenţele lor variază de la album la album, în momentul de faţă sunetul lor fiind undeva între Depeche Mode, Kraftwerk, Cut Copy, sau IAMX. Stilul lor eterogen se adresează unui public eclectic: de la ascultători de rock, trecând prin muzică electronică, până la muzică de club. Un punct de referinţă în cariera lor este participarea constantă la Sziget alături de nume precum . Neo a deschis pentru Kraftwerk anul trecut la Balaton Sound 2009, iar la Sziget Festival pentru Kasabian, Placebo, Offspring, Snow Patrol, Lily Allen, Buena Vista Social Club, Fatboy Slim etc.

Cel mai recent material discografic, ep-ul apreciat de industria muzicala europeana “SIX PIXELS” de pe care single-ul SERIAL KILLER a beneficiat de un videoclip.

 

 

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs se posteaza pe wall (facebook) link-ul evenimentului cu mentiunea: “2 aprilie, NEO vin in BOOHA BAR!!!”. Reveniti cu un comentariu mai jos pentru verificare 😉

Precizare: Castigatorii se anunta in ziua evenimentului. Participati cu numele vostru real!

Update: Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC