Alix Perez & Calvertron @ Club Midi

Home $ Articole $ Alix Perez & Calvertron @ Club Midi

by | Mar 31, 2011 | Articole

Unusual Suspects si SILF Hunters prezinta “The Soundclash” – un festival de o noapte cu scopul de a aduce unitate si toleranta stilistica in scena de muzica electronica romaneasca. Astfel, doi dintre cei mai respectati artisti ai scenei britanice isi vor reprezenta stilurile de-a lungul unei nopti care se anunta a fi memorabila.

Alix Perez / Calvertron / DJ Ren / Planet Hell & Mega Mishan

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

alix perez & calvertron

Alix Perez [Shogun Audio, UK] este unul din cei mai apreciati produceri de drum&bass ai momentului. Sunetul complex caracterizat prin muzicalitate, bass adanc, dinamica si zecile de release-uri la case mari de discuri ca si Metalheadz si Shogun l-au propulsat in elita muzicii electronice. DJ seturile sale incorporeaza mai multe stiluri de drum&bass, accentul punandu-se pe armonia intre piese si pe reactia publicului.

Alex Calver aka Calvertron [Jack Knife Records, UK] este un producator si dj din Bristol, Marea Britanie. Muzica lui se poate gasi pe majoritatea super label-urilor engleze, pe labeluri internationale si totodata pe propriul sau label “Jack Knife Records”.
Avand o versatilitatea fara limite, Alex produce si mixeaza de la fidget-house, dubstep si jacking-electro pana la minimal-techno si tech-house. In scurt timp devenind unul din liderii scenei globale, avand onoarea de a remixa legende ca Laidback Luke, Armand Van Helden si Sander Kleinenberg.

DJ Ren [Tilos, HU] mixeaza de la inceputului anului 2000, fiind una din cele mai apreciate dj-ite din Ungaria.Sustinuta de o tehnica perfectionista si o colectie imensa de viniluri, Ren reprezinta o varietate de ramuri ale drum&bass-ului, abordarea dinamica facand deliciul publicului.In 2004 a devenit rezidenta a radioului Torespont , din 2009 are propria emisiune la Tilos Radio (Jungle Book), cel mai apreciat radio independent din Ungaria.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa recomandati acest eveniment pe contul vostru de facebook. Reveniti cu un comentariu… sa stim cui oferim invitatiile 😉

Precizare: Castigatorii se anunta in ziua evenimentului. Participati cu numele vostru real!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!