Festivaluri

Tres Puntos – confirmat pentru Delahoya 2011

Tres Puntos (Hundertquadrat / Substanz B/ Exquisite Berlin / Berlin)

Delahoya 2011 va prezenta publicului prezent la festival un alt artist foarte interesant in premiera in Romania: Tres Puntos – unul dintre membrii grupului berlinez Esquisite. Grupul s-a facut remarcat in intreaga Germanie, si nu numai, prin party-urile neconventionale organizate ad-hoc in banci comerciale, gari si alte locuri publice. Aceste evenimente care au durat pana la aparitia politiei au reusit sa stranga aproape instantaneu si peste 1000 de oameni anuntati desigur prin canalele lor de mediatizare.

tres puntos

Tres Puntos s-a stabilit ca rezident la clubul Hundertquadrat din Rosenheim iar din 2010 este rezident si al clubului Bulitt din Munchen. De asemenea, mixeaza în mod regulat impreuna cu cei de la Exquisite in Berlin in Suicide Circus.

Adept al abstractului, muzica dinamica a devenit o adevarata arma în ceea ce priveste stilul dark techno si drifty techno.

Tres Puntos iese în evidenta prin faptul ca deschide mintea ascultatorilor prin piese necunoscute, fie ca sunt noi sau vechi, transpunandu-i într-o stare hipnotica. Artistul însusi numeste acest proces „mind-vacation”, întrucat începutul setului deconecteaza mintea, iar viata de zi cu zi urmeaza a fi stearsa cu buretele. El nu îndrazneste sa îsi descrie sound-ul, cu atat mai putin sa il clasifice, insa l-am putea caracteriza prin bass-line precipitat, ecou atmosferic si fuscinele trosnite.

Pe scurt: techno solid cu stil.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC