Dedicated To & Schlitz @ Booha Bar

Home $ Articole $ Dedicated To & Schlitz @ Booha Bar

by | Apr 11, 2011 | Articole

Seara Skate-Punk / Ska / College Punk cu Dedicated TO [Austria] & Schlitz [RO]

Pret intrare: 10 lei | RSVP

dedicated to

DEDICATED TO este o trupă din Draßmarkt, un sat austriac la graniţa cu Ungaria.
Trupa a luat fiinta in 2001 si a avunt un start senzational, castigand concursul “America is Waiting”. De atunci DEDICATED TO continua sa isi dezvolte stilul si tehnica, combinand mai multe genuri muzicale conventionale (punk rock cu ska si crossover) pentru a dezvolta o amprenta proprie. Muzica austriecilor se distinge rapid prin sunetul trompetei si versurile evocative si revolutionare.
Aceste caracteristici a ajutat DEDICATED TO sa fie clasata a doua trupa din peste 300 formatii din Austria si Slovenia la Aerodrome On Stage Tour, in aprilie 2005. Hitul “Take me back” poate fi ascultat pe compilatia Aerodrome 2005, alaturi de piese de la Rammstein, Slipknot si Paradise Lost (trupe ce au fost capi de afis la Aerodrom 2005).

In 2006, DEDICATED TO a realizat o versiune proprie a piesei “Finging you” pentru un spot TV si radio, devenind o rampa de lansare in Austria si Germania. In plus trupa a reprezentat Austria la MIDEM, “the world’s biggest music trade show”, si a castigat Theodor Kery Forderungspreis (2006).
După lansarea celui mai recent album, Pixton Unicorn, DEDICATED TO realizeaza turnee dupa turnee la nivel European.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Pentru a le castiga trebuie sa postati pe wall-ul vostru (facebook) acest eveniment. Reveniti cu un comentariu, sa stim pe cine premiem 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!