Stiri

S-a dat drumul inscrierilor pentru CNSC 2011

Aflat la a VIII-a editie, CNSC aduce guerrilla in prim-plan pe parcursul a trei zile de conferinte si workshopuri.

PRIME Romania anunta desfasurarea, intre zilele de 5 si 7 mai, a Congresului National al Studentilor la Comunicare. Evenimentul se desfasoara la Palatul Parlamentului, iar tema de anul acesta este Comunicarea de guerrilla.

Inscrierile au inceput martea trecuta pe 12 aprilie, iar in mai putin de o saptamana s-au inscris 172 de persoane. „Ne-a surprins placut sa vedem la sfarsitul zilei de marti ca 82 de persoane au completat formularul de inscriere de pe site.” a declarat Andrei Constantin, coordonator CNSC. „Practic, atunci s-a inregistrat cel mai mare val de inscrieri, iar totul a pornit de la un singur mesaj postat pe pagina de facebook CNSC, care, mai apoi, a fost dat mai departe de catre colegii nostrii de la celelalte filiale PRIME din tara. Pana astazi avem 172 de studenti inscrisi.” a mai adaugat acesta.

Pana acum s-au inscris la CNSC studenti din Iasi (46 de persoane), Brasov (43 de persoane), Bucuresti (31 de persoane), Cluj-Napoca (30 de persoane), Timisoara (16 persoane), Arad, Baia Mare, Buzau, Oradea, Reghin si Sibiu.

Anul acesta, organizatorii estimeaza ca vor fi prezente la eveniment aproximativ 250 de persoane. „Este un obiectiv pe care ni l-am stabilit inca de la inceputul organizarii evenimentului. Deja am incheiat anumite deal-uri cu diverse hosteluri pentru a oferi cele mai bune conditii si a le usura sederea colegilor nostri din provincie.” a declarat Raluca Nedelcu, organizator CNSC.

CNSC este dedicat tuturor studentilor pasionati de Comunicare si Relatii Publice. Pentru a te putea inscrie trebuie doar sa completezi formularul de inscriere aflat pe site-ul evenimentului. Taxa de participare este de 20 de lei pentru cele doua zile de conferinte si 25 de lei daca studentii doresc sa participe si la workshopuri.

Mai mult detalii gasiti aici.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC