Tres Courts – editia a 13-a

13:00

Festivalul International de Foarte Scurt Metraj “Tres Courts” – editia a 13-a

Unic în lume, acest festival promovează filmele de foarte scurt metraj, de maxim 3 minute, realizate de profesionişti confirmaţi sau de talente încă nedescoperite, uneori cu mijloace derizorii. Aceasta nu îl împiedică însă să fie un eveniment mondial inovator, care aduce în atenţia publicului numeroase tinere talente şi promovează diversitatea culturală, de la Paris la Singapore, trecând prin Cluj-Napoca, Rio, Tel Aviv şi Ramallah. Anul acesta mai multe oraşe noi s-au alăturat reţelei, precum Bratislava, Bistriţa sau Sighişoara

Cum se desfasoara
Competiţia internaţională compusă din 46 de foarte scurt metraje este difuzată simultan în întreaga lume (aproape 70 de oraşe participante din 15 ţări). Timp de 3 zile, fiecare ţară organizează, în funcţie de preferinţe, alte proiecţii care pot pune în valoare talentele locale prin intermediul unor selecţii proprii de filme. Mai mult decât atât, publicul poate vota filmele preferate.

Alte detalii pe site-ul oficial.

Program:
5 mai, Fabrica de Pensule (str. Henri Barbusse 59-61)
18h30 – Around the Très Courts Romania
19h30 – Selectia internationala
22h – Paroles de femmes
6 mai, Casa Municipala de Cultura (Pta Unirii 24 et.1)
16h – Très Courts Familial (filme pentru copii)
18h – Paroles de Femmes
19h30 – Around the Très Courts Romania
7 mai, Cinema Victoria
21h – Selectia Internationala

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz