Festivaluri

Proiecție cartată pe Casa Matei

Proiecție cartată pe Casa Matei – eveniment in cadrul Zilelor Arhitecturii 2011

Proiecția cartată (eng. Projection Mapping) este un procedeu de reprezentare a unor lucrări vizuale dinamice pe muchiile unui suport plan, ca, de exemplu, fațada unei clădiri. Prin intermediul acestei tehnici se pot creea spectacole audio-vizuale în spații publice cu impact asupra celor care asistă. Proiecția cartată se folosește nu doar de geometria obiectului pe care se proiectează , ci și de valoarea lui intrinsecă, prin faptul că ideea lucrării vizuale se mulează pe funcția obiectului.
În cadrul secțiunii Strada ale Zilelor Arhitecturii 2011, care se desfășoară între 4-7 mai, are loc în premieră pentru Cluj-Napoca o proiecție cartată.

Acesta va primi o anvelopă vizuală folosind tehnica Zotikos viSKIN. La eveniment participă și Facultatea de teatru și televiziune cu o demonstrație multimedia având titlul „My Own Private Banksy” pe baza artei de stradă ca manifest. Printr-o instalație interactivă organizatorii vor permite oricui din public să se joace cu lumini pe fațada clădirii.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 17

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Mon 17

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Mon 17

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Mon 17

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Mon 17

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC