Proiecție cartată pe Casa Matei

18:00

Proiecție cartată pe Casa Matei – eveniment in cadrul Zilelor Arhitecturii 2011

Proiecția cartată (eng. Projection Mapping) este un procedeu de reprezentare a unor lucrări vizuale dinamice pe muchiile unui suport plan, ca, de exemplu, fațada unei clădiri. Prin intermediul acestei tehnici se pot creea spectacole audio-vizuale în spații publice cu impact asupra celor care asistă. Proiecția cartată se folosește nu doar de geometria obiectului pe care se proiectează , ci și de valoarea lui intrinsecă, prin faptul că ideea lucrării vizuale se mulează pe funcția obiectului.
În cadrul secțiunii Strada ale Zilelor Arhitecturii 2011, care se desfășoară între 4-7 mai, are loc în premieră pentru Cluj-Napoca o proiecție cartată.

Acesta va primi o anvelopă vizuală folosind tehnica Zotikos viSKIN. La eveniment participă și Facultatea de teatru și televiziune cu o demonstrație multimedia având titlul „My Own Private Banksy” pe baza artei de stradă ca manifest. Printr-o instalație interactivă organizatorii vor permite oricui din public să se joace cu lumini pe fațada clădirii.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz