Ursul @ Cinema Victoria

17:00

Cinematograful Victoria se redeschide cu o proiectie de gala a filmului “Ursul“, in regia lui Dan Chisu.

Producția Transilvania Film beneficiază de o coloană sonoră semnată de Goran Bregović.

Ursul este un road-movie plasat în România anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat încearcă să rezolve problemele financiare ale instituţiei prin vânzarea singurului urs – bătrân şi pe moarte – unui vânător german. Însă, mânaţi de pasiunea pentru meserie şi de dragostea pentru urs, artiştii circului se împotrivesc directorului şi îl urmăresc pe acesta până în locul unde urma să aibă loc tranzacţia.
Aventurile pline de neprevăzut prin care trec ursul, angajaţii circului şi toţi cei ce le ies în cale fac din Ursul comedia anului 2011 în România.

Regizorul Dan Chișu și protagonista Magda Catone vor fi prezenți de la ora 19 pentru a răspunde întrebărilor publicului.

Clujenii au ocazia să vizioneze producția considerată „comedia anului” și la Odeon Cineplex, unde vineri va rula de la ora 21 (accesul se va face pe bază de bilet). La finalul proiecției, și spectatorii de la Odeon vor avea ocazia să dialogheze cu Dan Chișu și Magda Catone.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz