Festivaluri

EducaTIFF 2011

Competiţia EducaTIFF – Tineri Critici de Film – 21 mai – 12 iunie 2011

Prin dezbaterile conexe filmelor în cinema, prin aplicarea în clasă a materialelor didactice aferente filmelor şi prin sesiunile competiţionale şi de workshop din cadrul EducaTIFF – Tineri Critici de Film, EducaTIFF oferă suport pentru atingerea obiectivelor cadru şcolare de dezvoltare a capacităţii de exprimare critică orală şi scrisă a elevilor, la toate discip…linele din ariile curriculare Limbă şi Literatură şi Om şi Societate.

Competiţia EducaTIFF – Tineri Critici de Film provoacă copiii şi tinerii să îşi exprime critic punctele de vedere despre filmele vizionate, printr-o formulă consacrată – cronica de film şi sprijină cadrele didactice printr-o activitate extraşcolară competitivă şi de anvergură judeţeană.

Pentru a participa la competiţie, elevii trebuie să vizioneze filmele din prima etapă a competiţiei, pentru care cadrele didactice fac rezervări până la termenul limită de vineri, 13 mai 2011.

Detalii aici si pe fanpage.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.