Concerte, Festivaluri

Napoca Music Event 2011

Napoca Music Event – editia VIII – 13 – 15 mai 2011

napoca music event 2011

Program:

Vineri:
19:30 Deschidere
19:35 – 19:55 Maya (20 min)
20:00 – 20:07 Soprana Fizesan (Romanii au talent) (7 min)
20:10 – 20:30 Kenny Killers (20 min)
20:45 – 21:10 Lights Out (25 min)
21:15 – 21:45 Camuflaj (30 min)
21:45 – 23:00 Parazitii (1h 15’)

Sambata:
19:30 Deschidere
19:35 – 19:55 Chilli Familli (20 min)
20:05 – 20:35 Incognito (30 min)
20:40 – 20:50 Alma (Romanii au talent) (10 min)
20:50 – 21:20 Magnolia (40 min)
21:35 – 22:20 Sonic house (40 min)
22:25- 23:10 Grasu XXL (45 min)

Duminica:
19:30 Deschidere
19:35 – 19:55 Vexus (20 min)
20:00- 20:07 Transylvania Voces (Romanii au talent) (7 min)
20:10 – 20:45 Electric Fence (35 min)
21:00 – 21:45 Sukar Nation (45 min)
21:50 – 22:15 cdj (25 min)
22:15 – 23:30 Vama (1h 15’)

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC