Soviet Soviet @ Booha Bar

by | May 30, 2011 | Articole

Seara INDIE / POST-PUNK/ COLD-WAVE

Invitati: Soviet Soviet (Italia)
Afterparty: Dannilov

Pret intrare: 10 lei | RSVP

SOVIET SOVIET este un trio de post-punk/indie din orasul italian PESARO format in anul 2008. Muzica lor e bine definita prin liniile puternice de bass, ritmuri simple de tobe combinate cu chitari distorsionate. Influentele lor sunt clare, de la The Cure la Sonic Youth, de la Joy Divison pana la noul indie de 2000 gen Bloc Party…cam tot ce tine de new-wave-ul european.
Practic ei demonstreaza ca istoria se repeta prin soundul lor , mai ales aceea perioada din anii 80, cand ( in special ) in Marea Britanie, trupele din noul val (new-wave) se denumeau art-rockeri, noise-rockeri sau post-punkeri.
Intr-o cronica recenta despre ei se scria “SOVIET SOVIET is how they call themselves and they play some great Postpunk with light influences of Shoegaze and Indie. It sounds like Joy Division would have come together with Killing Joke, Buzzcocks and Wire”
Pe langa asta PITCHFORK MEDIA, i-a declarat trupa lunii in decembrei 2009, pentru albumul de debut EP-ul “MARSKMAN” (2009). In octombrie 2010 lansaza, impreuna cu trupa anglo franceza Frank(Just Frank) un vinyl split, iar in mai 2011 incep turneul European.

#Concurs: 3 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati un link catre melodia preferata de la Soviet Soviet (youtube, trilulilu, etc). Castigatorii se aleg prin tragere la sorti.
Castigatorii sunt: Roxana Anaxor, Herea Raluca si Noemi Szabo.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This