Concurs de monociclism: Crazy Legs

Home $ Sport $ Concurs de monociclism: Crazy Legs

by | Jul 28, 2011 | Sport

Crazy Legs Unicycle Contest – editia a II-a – va avea loc sambata, 30 Iulie, duminica, 31 iulie, in Parcul La Butuci, pe malul Somesului, langa Podul Garibaldi, vis-a-vis de Sala Sporturilor.

Concursul este singurul de acest fel din Romania si are ca scop promovarea si incadrarea acestei discipline sportive printre sporturile extreme/alternative din Romania. La concurcul din anul acesta sunt confirmati 14 participanti, plus patru rideri foarte experimentati veniti din Ungaria, pentru a atesta valoarea concursului.

Spatiu este desfasurat pe aproximativ 700 de metrii patrati, impartiti in trei zone: Zona rectreativa, Zona destinata publicului si Zona de traseu.

La editia de anul acesta a concursului vor fi prezenti si 4 monociclisti internationali, care vor evolua intr-un show demonstrativ de trial, freestyle si flat.

Se vor pune la dispozitie locuri de odihna cu umbrele pentru unbra, toalete, dar si racoritoare si gustari reci. Parcul La Butuci este intretinut de catre Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!