Dub FX, Danko Jones si N.O.H.A. la Tuborg Green Fest Peninsula

Home $ Știri Cluj $ Dub FX, Danko Jones si N.O.H.A. la Tuborg Green Fest Peninsula

by | Jul 28, 2011 | Știri Cluj

Sunt staruri de nivel internaţional care şi-au înscris festivalul nostru printre evenimentele lor favorite: după succesul uriaş al concertului său de anul trecut şi streetperformance-ul din centrul Târgu Mureşului, care a atras sute de fani, anul acesta revine la Tuborg Green Fest Peninsula cel mai faimos muzician de stradă al lumii, australianul Dub FX. Trubadurul modern va fi insoţit de Flower Fairy, soţia sa. Benjamin Stanford, cunoscut sub numele de Dub FX este o minune a muzicii moderne: folosindu-şi doar propria vocea şi o pedală de loop reuşeşte să compună piese care includ stiluri de la reggae, drum and bass, dubstep şi hip-hop. În vara aceasta Dub FX şi trupa sa au colindat America de Nord, iar în Europa vor concerta doar de două ori, una din aceste dăţi fiind la Tuborg Green Fest Peninsula. Muzicianul de stradă va fi ultimul live act al celei de a IX-a ediţii a Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula, urcând pe scena Kiss Terrace în data de 28 august.

În data de 26 august, tot la Kiss Terrace revine o altă trupă favorită a peninsularilor, care anul trecut a susţinut unul din cele mai atractive şi apreciate concerte ale ediţiei: flamenco, breakbeat şi drum and bass în stil N.O.H.A la Tuborg Green Fest Peninsula!
Noise of Human Art (în traducere liberă: zgomotele artei umane) nu înseamnă doar o combinaţie reuşită a mai multor stiluri muzicale ci şi o trupă cu membri care aduc fiecare o moştenire culturală considerabilă: un clăpar din Köln, un saxofonist din Praga, un MC din New York şi o solistă din Spania.

De peste ocean poposeşte la Tuborg Green Fest Peninsula în data de 26 august trio-ul de rock canadian Danko Jones. Trupa şi-a câştigat deja câteva staruri drept fani – de la liderul Motörhead Lemmy, la Elijah Wood – iar anul trecut publicul din România a început să îi îndrăgrească după ce i-a urmărit înainte de recitalul lui Guns `n Roses.
Din Ungaria vor mai sosi la festival cei de la Intim Torma Illegál, din România vine Gojira, la Kiss Terrace, în data de 25 august pentru a face warm-up-ul şi after party-ul la concertul Foreign Beggars, iar de încălzirea pentru Chase&Status, în data de 27 august, se va ocupa Goranga&Missile din Miecurea Ciuc.

Greening@Festival

În data de 27 iulie încep înscrierile pentru concursul de protejare a mediului înconjurător, Greening@Festival. Scopul acestuia e să transforme Tuborg Green Fest Peninsula într-un eveniment şi mai verde, şi mai plăcut pentru participanţi. Descrierea e foarte simplă: puţin reality show, un pic de activity şi multă petrecere. Premiile constau în bilete VIP, tricouri, mâncare la Tuborg Green Fest Peninsula. Concursul începe în data de 3 august şi se desfăşoară timp de 15 zile. Pot participa echipe de trei persoane. Înscrierile se fac la http://greening.peninsula.ro/inregistrare/.

Concurs de design de tricou

Cine doreşte să creeze design-ul pentru tricoul care va fi purtat de fanii celui mai mare festival din România să fie atent: în data de 27 iulie Tubrog Green Fest Peninsula a dat drumul unui concurs de design, iar scopul este conceperea tricoului oficial al festivalului. Tricoul pe care va fi printat design-ul câştigător va fi inclus în oferta Peninsula-shop, iar profitul îi aparţine designerului. Detalii pe www.peninsula.ro

via [comunicat de presa]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!