Grimus lanseaza single-ul “Vanity”

Home $ Știri Cluj $ Grimus lanseaza single-ul “Vanity”

by | Aug 18, 2011 | Știri Cluj

Trupa clujeana Grimus lanseaza cel de-al doilea single, “Vanity“, de pe viitorul album “Egretta” care va iesi la lumina in toamna acestui an via SpaceRay/A&A records. SpaceRay Music a declarat ieri:

Combinand stilul alternativ cu un sound proaspat oferit de synth-urile cizelate cu iz de Daft Punk, “Vanity” e exemplul viu ca rock-ul romanesc e pe calea cea buna. Expresia “noul val romanesc” a fost folosita pentru a desemna cresterea semnificativa in valoare a filmului romanesc, cu recunoastere internationala, dar se potriveste la fel de bine si in cazul trupelor care incearca sa ridice cotele muzicii din Romania si sa combata platitudinea muzicala promovata de majoritatea canalelor media din tara. Grimus e una dintre formatiile care s-au aflat de la bun inceput in primele randuri ale revolutiei muzicale romanesti din ultima vreme. Lansarea celui de-al doilea single reprezinta inca un pas inainte in cadrul acestei miscari. Alaturi de “Face The Light”, “Vanity” prefateaza mult asteptatul album de studio “Egretta” care va fi lansat in toamna acestui an sub auspiciile SpaceRay/A&Arecords.

Vanity se afla in rotatie la Radio Guerrilla incepand cu 17 august 2011, iar in scurt timp va putea fi auzita si la alte radiouri din tara dar nu numai.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!