Romania, the Carpathian Garden Stage

Home $ Festivaluri $ Romania, the Carpathian Garden Stage

by | Aug 24, 2011 | Festivaluri, Știri Cluj

Oferta Tuborg Green Fest Peninsula se lărgeşte cu o nouă locaţie

Romania, the Carpathian Garden Stage este numele unei noi locaţii muzicale pe care Tuborg Green Fest Peninsula o oferă vizitatorilor anul acesta, cu scopul de a le arăta bogata ofertă culturală, turistică, gastronomică şi vinicolă a României. Aici, în fiecare zi vor cânta trei formaţii autohtone, aparţinând genurilor folk, blues, jazz, hard rock, progressive metal şi chiar muzicii folclorice. Romania, the Carpathian Garden Stage îi aşteaptă pe cei interesaţi, cu muzică live, încă de la orele amiezii, astfel că pe 25 august formaţia de muzică Szászcsávás Band va anima atmosfera, alături de Monyo Project din Odorheiu Secuiesc şi clujenii de la Yesterdays, în data de 26 august vor cânta Ţapinarii, Dreamers din Târgu Mureş şi Toulouse Lautrec, pe 27 august e rândul celor de la Palatka să reprezinte muzica populară, iar după ei vor urca pe scenă şi Andercavar Bend şi AIM. În ultima zi a festivalului programul include concertele celor de la Junetrip, Electric Fence şi Fading Circles.

Pe lângă oferta de muzică live la locaţie vor putea fi degustate sortimente de vinuri precum şi mâncăruri tradiţionale româneşti şi se vor prezenta şi oferte şi obiective turistice din ţară.

Tuborg Green Fest Peninsula incepe maine si se intinde pe parcursul a patru zile pline. Echipa ClujLife va fi prezenta la festival si va reveni zilnic cu galerii foto si noutati 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!