BookLand @ Iulius Mall

Home $ Articole $ BookLand @ Iulius Mall

by | Aug 30, 2011 | Articole

BookLand – targ urban de carte – 7 – 11 septembrie 2011

O varietate bogata de titluri de carte, albume, dictionare, ghiduri pentru profesionisti, editii de colectie, harti, toate acestea pornesc in caravana BookLand. Alaturi de editurile preferate vor fi prezenti si alti expozanti apropiati lumii cartilor, cu audio book-uri sau jocuri educative pentru copii.

În Caravana BookLand cărțile a peste 80 de edituri au pornit într-o călătorie de 63 zile către cititorii din 9 orașe: Constanța, Brăila, Iași, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad, Timișoara, Sibiu, Brasov. Primele trei popasuri ale târgului urban de carte BookLand în Constanța, Brăila și Iași au fost primite cu interes de către publicul din marile mall-uri. Deja s-au înregistrat vânzări de aproape 30,000 euro.

Următoarea oprire este la Cluj Napoca în Iulius Mall de miercuri,7 septembrie până duminică, 11 septembrie 2011. Pe tot parcursul evenimentului, echipa BookLand va coordona și implementa toate detaliile logistice, vânzarea de carte și gestionarea încasărilor. Este primul târg de carte cu servicii integrate oferite editurilor – traseu caravană, mobilier, transport și merchandising carte, echipa vânzare, promovare media.

“Caravana BookLand aduce universul cărților într-un spațiu nu doar modern, dar mai ales familiar transilvănenilor. IULIUS MALL are tradiție în organizarea evenimentelor culturale de succes și suntem convinși că publicul va aprecia și achiziționa mii de titluri special selectate pentru BookLand”, declară Sorin Guttman, shopping center manger IULIUS MALL CLUJ.

“Ardealul va primi cu și mai mare interes Caravana. Știu asta pentru că și eu sunt de acolo, iar pasiunea pentru citit reprezintă un stil de viață pentru cei mai serioși oameni ai țării. Nu îi laud pe ardeleni …. cred că sunteți de acord cu mine.” declară Mihaela Petrovan, fondatorul proiectului.

#Concurs: Impreuna cu organizatorii evenimentului oferim 4 carti, prin tragere la sorti, celui care ne raspunde corect la urmatoarea intrebare: “Prin cate orase trece caravana BookLand?” Update: Felicitari Ancutz Timis.

Titlurile cartilor sunt: Dansul Zeilor – de Nora Roberts, Marylin ultima dintre zeite – de Jerome Charyn, Iubire Secreta – de Paola Calvetti, Ucenicul – de Tess Gerritsen.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!