Loco Dice / Livio & Roby

Home $ Articole $ Loco Dice / Livio & Roby

by | Sep 7, 2011 | Articole

Desolat Night: Loco Dice / Livio & Roby / K.D.Chriss

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 40 lei dupa h00.00

Atat Dj cat si producator, Loco Dice a scos productii la cele mai importante labeluri, amintind aici M_nus, Cadenza, Ovum, Four Twenty sau Cocoon.
Loco Dice este unul dintre Dj-ii importanti ai momentului care isi revendica locul de la pupitru, cel putin o data pe an, pentru o petrecere memorabila. Este un Dj care stie sa socializeze cu publicul, sa combine diferite stiluri si stari si sa te faca sa intelegi altfel sensurile cuvintelor “loco” sau “wild”.
Dupa 6 ani Loco Dice a revenit cu doua noi single-uri abstracte la celebrul label M_nus. Piesele se intituleaza Knibbie Never Comes Alone si Loose Hooks, au fost lansate vara aceasta avand un succes enorm.
Loco Dice despre Club Midi: “It’s always great to see passion invested in the club from the staff and the crowd – which makes you feel really good at the time being there and motivates you to do your best. The crowd knows how to party but the crowd also knows the music – and when the mixture is right, Midi nights are definitely one of the best I’ve experienced.

Livio & Roby surprind printr-o ascensiune remarcabila pe piata internationala a muzicii electronice. Ca producatori au lansat piese la label-uri celebre din lume, cum ar fi Viva Music, Cecille sau Desolat, ei fiind angajati, alaturi de George G in proiecte muzicale ca Monochrome sau Premiesku. Alaturi de conationalii lor Raresh, Pedro si Rhadoo, cuplul Livio si Roby este cu siguranta cel mai activ duo din Romania, avand agenda incarcata cu gig-uri internationale in fiecare weekend. Livio & Roby impreuna cu George G au fost inclusi in playlist-ul lui Richie Hawtin si prezenti pe tracklist-ul compilatiei “Green & Blue” mixata de catre Onur Ozer si Tobi Neumann la casa de discuri a lui Sven Vath, Cocoon Recordings.
Vara aceasta au mixat la fabuloasa petrecere Vagabundos @ Ushuaia unde au fost invitatii speciali a lui Luciano. Ei sunt reprezentati international de catre agentia Artist Alife.

Ultima vizita a lui Loco Dice la Club Midi a fost in februarie 2011 iar impreuna cu Livio & Roby a mai fost in noiembrie 2009.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Va puteti inscrie la concurs printr-un comentariu mai jos. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!