Sunt un microîntreprinzător și susțin economia Clujului

Home $ Articole $ Sunt un microîntreprinzător și susțin economia Clujului

by | Sep 16, 2011 | Articole

Sunt un microîntreprinzător și susțin economia Clujului – Eveniment dedicat special microîntreprinzătorilor din județul Cluj

Program: h10.00 – h18.00

Timp de o zi toţi microîntreprinzătorii care vor veni la locația evenimentului vor beneficia de informaţii utile de la specialiști în domeniu din cadrul Opportunity. Printre întrebările la care microîntreprinzătorii pot primi răspunsuri se numără: Cum să îmi planific activitatea afacerii? Care sunt resursele de care am nevoie pentru a-mi susține afacerea? Ce riscuri trebuie să iau în considerare în activitatea pe care o desfășor? Cum să îmi aleg partenerii de afaceri? Cum să dezvolt strategii de vânzare și de promovare pentru diferite piețe? Cum să îmi motivez angajații? Care este momentul potrivit pentru un împrumut și în ce condiții?

Cei care au o afacere sau doresc să își deschidă propria afacere vor primi resurse informaționale utile în activitatea lor, rapid, pe înțelesul lor și gratuit.

In intervalul orar 12-13 organizatorii au pregătit un moment inedit în România. János Bereczki, directorul Opportunity va susţine o sesiune stradală, „un training pe stradă”, o prezentare de 20 minute despre administrarea eficientă a afacerii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!