Persona @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ Persona @ Flying Circus Pub

by | Sep 25, 2011 | Articole

Concert: Persona

In deschidere: Mojo Barrel

Afterparty: Mona + Joy

Pret intrare: 12 / 15 lei

Originară din Timişoara, Persona nu încearcă şi nu doreşte să înceapă o nouă revoluţie muzicală. Ei şi-au asumat dificila, dar excelenta misiune de a cânta rock n’ roll în energia lui pură şi într-o formă rafinată. Frumoase peisaje sonore urbane, sentimente amestecate şi bună dispoziţie, introspecţie tăcută, acompaniate de intensitatea seducătoare a chitărilor, energie pură şi vibe pozitiv, linii de bas sofisticate, tobe calde sau explozive, chitară acustică, nostalgie dar şi optimism se regăsesc în cântecele lor şi definesc estetica trupei, făcând publicul să exploreze diferite grade de exaltare prin muzica lor.

Muzica trupei este una de influenţă britanică, însă nu poate fi strict încadrată într-un gen anume – backgroundul şi influenţele muzicale ale membrilor trupei, rafinate de experienţa şi maturitatea artistică, se împletesc şi definesc genul Persona.

#Concurs: 2 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati link-ul evenimentului pe wall-ul vostru de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii (Cristina Chişmore & Andrei Cojoc) au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!