The MOOod @ Flying Circus Pub

by | Sep 25, 2011 | Articole

Concert: The MOOod

In deschidere: Schlitz

Pret intrare: 12 lei

The MOOoD s-au detașat încă de la început pe scena muzicii alternative românești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit–indie, datorită timbrului vocal special al solistului.

De curând, The MOOoD s-au întors energizați de la Tuborg Green Fest Peninsula (Târgu Mureș, 2011) și au intrat în sala de repetiții pentru a pregăti cum se cuvine concertele din această toamnă.
Pe 14 aprilie 2011, The MOOoD lansau primul lor album, intitulat simplu ”OOo” , înregistrat și mixat de Alexandru Ispas, considerat și ”cel mai așteptat album rock românesc” .
The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) și Mihai Marin (bas, backing vocals).

#Concurs: 2 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati acest eveniment pe pagina voastra de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Update: Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Sun 06

Lights On Romania 2020 – Solitude Edition

27 November, 10:00 am - 6 December, 10:00 pm
Sat 12

EduHack 2020 – Education. Technology. Future

12 December, 9:00 am - 13 December, 8:00 pm
Sun 13

NUCA Christmas Fair [ediție în aer liber]

13 December, 11:00 am - 4:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This