Magda / Kraushaar & Gradmann

by | Oct 4, 2011 | Articole

Magda / Kraushaar & Gradmann / Mihigh

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00

In 2010 Magda si-a lansat oficial albumul de debut, “From The Fallen Page”, la M_nus Records.
El vine dupa patru ani de la “She`s A Dancing Machine”, o compilatie mixata care a propulsat-o pe artista in pozitii sus pe scena muzicii electronice internationala.Albumul ei dark “From The Fallen Page” primeste un efect personal, animat, rezultat al unor sunete unice. De fapt, tot albumul suna foarte natural, de la inceput pana la orice schimbare de directie. Initial planificat a fi un soundtrack post-punk, dark disco, albumul a evoluat intr-o aventură melodioasa si percusiva in trecutul Magdei. Bassul punchy si sunetele hipnotice amintesc de zilele in care ea a evoluat pe plan muzical in Detroit. Nu si-a propus sa gaseasca aceste amintiri, ci amintirile au gasit-o pe ea.
Vara aceasta Magda a decis sa paraseasca casa de discuri M_Nus Records, patronata de Richie Hawtin intrucat vrea sa-si concentreze intreaga atentie si energie pe Items & Things.
Items & Things a fost fondat de Magda, Troy Pierce si Marc Houle in 2006 si a avut o serie de release-uri, functionand ca un sublabel al gigantului M_nus Records.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati acest link pe wall-ul vostru de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.Update: Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This