Celelalte Cuvinte @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Celelalte Cuvinte @ Irish & Music Pub

by | Oct 5, 2011 | Articole

Celelalte Cuvinte sarbatoresc 30 de ani de activitate si pleaca intr-un turneu national. Pe 5 noiembrie se opresc la Cluj.

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive şi mai admirate trupe rock din România, împlineşte 30 de ani. Celelalte Cuvinte pleacă la întâlnirea cu fanii din toată ţara, mulţumindu-le, în acest fel, pentru fidelitatea cu care îi susţin de trei decenii.

Turneul aniversar „Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va trece prin 12 oraşe din ţară, unele dintre ele, locuri pline de amitiri.

Cluj Napoca este unul dintre oraşele care i-au primit mereu cu căldură. Membrii Celelalte Cuvinte aşteaptă cu nerăbdare concertul de la Cluj Napoca, de care îi leagă multe amintiri.

„Clujul este un oraş care ne-a primit mereu cu braţele deschise. Ne place să credem că acest fapt se datorează muzicii noastre – însă faptul că suntem ardeleni este un plus. Ne simţim foarte bine de fiecare dată când urcăm pe scenă şi, chiar şi după 30 de ani, ne emoţionează întâlnirea cu fanii. Fanii Celelalte Cuvinte din Cluj au răspuns chemării noastre de fiecare dată şi sperăm să o facă şi acum, la fel de entuziaşti şi de plini de căldură – aşa cum îi ştim”, a spus Călin Pop.

Pret intrare: 20 lei

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!