The Infidel

by | Oct 18, 2011 | Festivaluri

Comedy Cluj a pornit inca de vineri insa eu abia ieri am gasit timp sa ies la un film. Nu stiam ce sa aleg dar am primit cateva recomandari pe mail din partea echipei festivalului iar asta a venit la fix. Tin sa-i felicit pentru asta icon smile Infidelul #comedycluj

Am ales filmul “The Infidel / Infidelul” ce a rulat la Cinema Arta.

300x200 2ab9983e0dc24d7c62795f0f840862ff Infidelul #comedycluj

O alegere foarte buna! Pe 20 octombrie, de la ora 21, tot la Cinema Arta, aveti ultima ocazie sa-l vedeti, in cazul in care nu ati apucat pana acum.

Infidelul este o comedie faina, cu substrat si glume destepte. Spune povestea unui musulman de varsta mijlocie ce afla ca a fost adoptat iar parintii lui biologici erau evrei. Vestea vine fix in momentul in care el este rugat de fiul sau sa arate ca poate fi mai… musulman. Totul este dat peste cap, personajul principal incearca sa-si gaseasca adevarata identitate, trece prin tot felul de peripetii, ajunge vedeta nationala la TV, familia si prietenii il resping iar intr-un final reuseste sa se regaseasca, sa se decida asupra lui si asupra religiei.

Glumele din film sunt foarte tari! Trateaza probleme vechi, discriminarile religioase, rasiale si de orientare sexuala. Un mix foarte fain intre musulmani, evrei, indieni, arabi… care, la final, se termina cu melodia “Faith” a lui George Michael, care de altfel este gay.

Recomand.

 

 

psaico

Evenimente viitoare

cluj2021

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This