Autumnalia 2011

Home $ Festivaluri $ Autumnalia 2011

by | Oct 26, 2011 | Festivaluri

Autumnalia 14 – 16 noiembrie 2011

Autumnalia este festivalul de toamna al studentilor clujeni ajuns la cea de a XIII-a editie, un festival cu traditie care a fost de fiecare data, prin programul si prin varietatea spectacolelor, o veritabila sarbatoare a muzicii, dansului si a divertismentului. Prin acest festival, care se va desfasura intre 14 si 16 noiembrie, dorim sa oferim studentilor clujeni si nu numai lor, ci tuturor categoriilor de tineri dornice sa participe la acest eveniment, trei zile de spectacole in care evolueaza formatiile artistice ale CCS si invitatii lor.

Intrarea libera!

Luni, 14 noiembrie, de la ora 19.00 studenttii se vor delecta si amuza intr-o Seara de divertisment, cu dans, multe genuri de dans de buna calitate si vor râde cu grupul umoristic Bum de la UTCN.

Marti, 15 noiembrie, de la ora 19.00 este seara dedicata folclorului. Alaturi de Maestrul Dumitru Farcas si Ansamblul Martisorul, publicul va avea parte de suite de dansuri, costume si muzica traditionala in interpretarea tuturor ansamblurilor studentesti din centrul universitar clujean. Tot marti, de la ora 20.00, Cenaclul literar Vox Napocensis organizeaza in colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România dezbaterea cu titlul „Secolul al XXI-lea si poezia”, evenimentul va avea loc in sala 26, etajul II.

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19.00 festivalul se va incheia cu Maraton Jazz Studentesc, un concert extraordinar de jazz sustinut de Ansamblul Jazz Napocensis al CCS si formatiile Academiei de Muzica „Gheorghe Dima”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!