A Skillz & Funkanomics @ Club Midi

Home $ Articole $ A Skillz & Funkanomics @ Club Midi

by | Oct 31, 2011 | Articole

A Skillz [UK] / Funkanomics [GE] / Marwan

Adam Mills, cel care se ascunde sub alias-ul de A Skillz, este cu siguranta marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’. Talentul sau incredibil din spatele pupitrului imbina funk, hip-hop si breaks cu stilul unic de scratching si sampling marca A-Skillz.

A-Skillz a avut turnee in Australia, Canada, S.U.A., Asia, ajungand si la cele mai mari festivaluri din Europa si din intreaga lume (Glastonbury, Homelands – UK, WMC – USA , Snowbombing – Austria sau Field Day in Australia). Toata lumea dorea o dovada pe viu a ceea ce facea reprezentatiile A-Skillz atat de aclamate, astfel ca a fost invitat la cele mai cunoscute petreceri de club din lume: FabricLive, Spectrum, Chew The FAT!, Supercharged, Sugarbeat, The Boutique, The Hit Factory New York sau Pacha Ibiza. Era inevitabil ca succesul sau sa paraseasca aria scenei de club, astfel ca A-Skillz a fost ales pentru a realiza coloana sonora a unui spot Renault, dar si fundalul audio al jocului PlayStation Gran Turismo 4. Un alt amanunt interesant ar fi ca A-SKillz a fost co-producator la celebrul hit ‘Breathe’ semnat Blu Cantrell si Sean Paul. Printre altii, A-Skillz a lucrat cu artisti renumiti ai genului: Kraak n Smaak, Fort Knox Five sau Smoove & Turrell.

O confirmare a ascensiunii sale din ultimii ani A-SKillz a adus-o si obtinerea pozitiei a doua, pentru al doilea an consecutiv, la DJ in topul Breakspoll 2009 – International Breakbeat Awards, fiind devansat doar de Stanton Warriors dar inaintea unor nume precum Plump DJs sau Krafty Kuts.

A Skillz a mai fost prezent la Club Midi in februarie 2010. Galerie foto / video de atunci.

#Concurs: 5 invitatii puse la bataie pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati link-ul acestui articol pe wall-ul vostru de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti! Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!