Robin and the Backstabbers @ Euphoria Music Hall

by | Nov 5, 2011 | Articole

Concert: Robin and the Backstabbers

In deschidere: Spuza

Pret intrare: 10 / 15 lei

Robin and the Backstabbers este o sursa instabila, imprecisa si imprevizibila de zgomot a carei eficienta si randament variaza in functie de factori necunoscuti care pot sau nu sa includa pretul corzilor de chitara, al betelor de tobe si cel al promisiunilor nerespectate.
De la infiintare (aprilie 2010) si pana in prezent, trupa Robin and the Backa obtinut Premiul Publicului la editia din 2010 a competitiei Stufstock Newcomers, a sustinut un concert in Rep Moldova in cadrul festivalului “Acoperire Culturala” din Chisinau, a deschis pentru trupele Whitest Boy Alive (GER&NOR), Obits (USA) si British Sea Power (UK)
De asemenea, a sustinut concerte in Bucuresti, Cluj, Galati, Curtea de Arges, Iasi, Chisinau, Padina Fest, Vama Veche.

Trupa este recunoscuta pentru piesele “Vanatoare Regala”, “Iguana facatoare de minuni” si “Soare cu dinti” care s-au aflat timp de mai multe saptamani in heavy rotation in playlisturile Radio Guerrilla & Radio City FM, cat si pe podiumul topurilor acelorasi posturi de radio.
Iar zilele acestea, se afla pe podiumului TopShowului de la Radio Guerrilla, cu noul single, “Cand te-am cunoscut, Cristina”.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi link-ul evenimentului pe contul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Euphoria Music Hall
Str. Ploiesti , nr 51 (colt cu Paris)
Info & Rezervari: 0745393333

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This