Nina Kraviz @ Club Midi

Home $ Party $ Nina Kraviz @ Club Midi

by | Nov 22, 2011 | Party

Closind Party

Lineup: Nina Kraziv / Polarize / K.D.Chriss

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Numele stelutei din Rusia, Ninei Kraviz, este in prezent pe buzele tuturor, in comunitatile de house si techno. Foarte rar am vazut un DJ/producator sa castige gradul de star atat de repede, iar cei care au realizat asta deja, arareori au talentul de a revenii inapoi. Nina face exceptie de la aceasta regula.
In 2011, Nina confirma ascensiune fabuloasa din toate punctele de vedere. A bifat cam tot ce este important pe harta clubbing, Fabric si Panorama Bar, DC10, Amnesia (Cocoon Heroes), Ushuaia, nenumarate prezente in Londra. Pana la finele acestui an pregateste si lansarea LP-ului sau de debut la label-ul Rekids despre care se spune ca va fi o mixtura eclectica de sunete acoperind totul, de la underground pana la pop, toate acestea cu stampila si marca Ninei.

#Concurs: 10 invitatii punem la bataie pentru acest concurs. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati mesajul “ClujLife.com ma scoate din casa” pe wall-ul vostru de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!