Recenzie: Byron @ Club Janis

Home $ Articole $ Recenzie: Byron @ Club Janis

by | Dec 8, 2011 | Articole

Concert: Byron @ Club Janis

Aseară am avut parte de un concert al bucureștenilor de la Byron în Janis Club. Din păcate, din cauza programării concertului într-o zi de miercuri, publicul a fost mai restrâns. Concertul a început cu o oră întârziere, în nici un caz nu se putea începe la ora stabilită pentru că în Janis bătea vântul, de aceea băieții au așteptat să se mai strângă lumea. Păcat de o trupă așa cum e Byron, să aibă parte de un public așa restrâns, mai ales într-un oraș cum e Cluj-Napoca.

Membrii trupei au decis să înceapă concertul unplugged-electric cu melodia “Losing control”, o melodie cu ceva ani vechime însă foarte drăguță. De asemenea, printre piesele cântate aseară s-au nimerit și melodii precum: “Diggin a hole”, “Far away” sau “Watercolor” dar și clasica “No man’s land” într-o interpretare timidă a publicului.
Însă publicul, că tot veni vorba de el, a avut parte și de surprize, astfel că băieții au interpretat într-o variantă mai soft, piesa “Chihlimbar” ce aparține clujenilor de la Luna Amară.

Concertul s-a terminat undeva după h01:00 cu melodia “No man’s land”. Spre deosebire de alte concerte, sunetul a avut o calitate foarte bună iar vocea s-a auzit perfect. În ciuda faptului că am fost prea puțini, și celor de la Byron le mulțumim și le spunem clasicul “mai poftiți pe la noi”.

Teodora Cabut

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!