Împreună putem dărui mai mult

Home $ Știri Cluj $ Împreună putem dărui mai mult

by | Dec 13, 2011 | Știri Cluj

Împreună putem dărui mai mult

Nu trece mai departe înainte

… de a-ți pune o întrebare: Cine sunt ei?
… de a te înfiora o clipă: Oare cum traiesc?
… de a medita o vreme: Aș putea să fiu în locul lor!
… de a-ți simți puterea: Cred că pot sa fac ceva pentru ei!
… de a trece la fapte: Astăzi, voi face ceva pentru ei!

“Suntem tentați să judecăm, să învinuim, să găsim pretexte.
Dacă există obstacole, acestea sunt doar în mintea noastră. Renunțați o clipă la „mintea voastră cea de toate zilele” și mergeți până la capăt. Veți avea cu o amintire mai mult din acest Crăciun și poate cea mai valoroasă: aceea de a fi bun.
Asociația Studenților de la Facultatea de Business vă invită să vă alăturați campaniei noastre ÎMPREUNĂ PUTEM DĂRUI MAI MULT!
Sprijinul dumneavoastră se poate concretiza prin umplerea unor cutii cu cadouri, cadouri care vor face niște suflete de copii din orfelinatele din Cluj Napoca sa zâmbească din nou.
Intenția noastră este de a aduna astfel de cutii cu cadouri pe care să le oferim copiilor din orfelinatele din Cluj Napoca. Ce este mai important, ne dorim ca toți să cunoască exemplul nostru și să-l urmeze! Pentru a schimba lumea din jurul nostru, schimbarea trebuie să pornească de la noi!!!
Gândiți-vă cum va simțeați de fiecare dată când primeați un cadou si mai apoi refelectați la acești copii care din cauza unui sistem bolnav nu mai îndrăznesc nici macar sa viseze!!!
Crăciunul esti TU! Daruieste si vei vedea ce emotii te vor înobila! Te vei simti cel mai bogat om de pe pământ!!!!
Astfel, vă așteptam în incinta Facultății de Business ( str, Horea, Nr. 7) unde va fi și centrul nostru de colectare. Acolo ne veți găsi pentru a putea lua cutiile pe care le doriți a le umple și veți afla mai multe detalii privitor la ceea ce ar trebui să conțină acele cutii!”

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!