Poze: The Art of Flight @ Shto College Bar

Home $ Articole $ Poze: The Art of Flight @ Shto College Bar

by | Dec 16, 2011 | Articole

The Art of Flight

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Aseară Shto College Bar a făcut primul său pas ferm către realizarea marii Frăţii Shto. Având parteneri puternici ca susţinători ai viitoarelor evenimente dedicate frătiei, localul aseară s-a putut mândri cu o premieră naţională. Producţia Red Bull Media House a difuzat concomitent în 7 oraşe, documentarul “The Art of flight”. Un public mai mult decât numeros se mira întâi de micuţa maşină Red Bull oprită pe trotuarul din faţa localului, apoi, trecând de marea zarvă a găsirii prietenilor, a mesei şi de aventura dezbrăcării hainelor groase de iarnă, a putut aştepta începerea difuzării filmului pe unul dintre cele 2 ecrane mari sau pe unul dintre LCD-urile din local, savurând cu Red Bull rece cu un pai înfipt în el (roz pentru fete, pentru băieţi nici nu mai ştiu).

Inceperea documentarului a trezit mare entuziasm atât în rândul fanilor declaraţi cât şi în rândul necunoscătorilor curioşi. Stabilind noi standarde în rândul producţiilor de sporturi de actiune, “The Art of Flight”, în regia lui Curt Morgan, a prezentat poveştile unor personaje ieşite din tiparul bine cunoscut. Având ca singur ţel în viaţă adrenalina, trăindu-şi orice clipă de parcă ar fi ultima, snowboarderii noştrii au trezit poate în fiecare dintre noi dorinţa evadării din cotidianul constrângător. Prezentarea unor scene de acţiune unice a reuşit atât capturarea frumuseţii culturale a fiecărei locaţii, sălbăticia zonelor, cât şi mişcările de snowboarding cu ajutorul tehnologiei avansate folosite la filmare.

Unghiurile folosite şi montajul în slow-motion creează un efect nemaiîntâlnit în filmele de acest gen, dând impresia aflării la faţa locului. Nu în ultimul rând trebuie menţionată calitatea exceptionala a documentarului, echipamentul folosit la filmare fiind în mare parte realizat special pentru acest proiect.

Reacţiile necontrolate şi pline de entuziasm ale publicului au fost un adevărat deliciu pentru cineva care stătea faţa în faţă cu el pentru a-l poza. Aceasta este povestea unui eveniment reuşit, care sperăm să se repete, în alta formă cât mai curând.

Denisa Seician

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!