Party, Pub

DJ Aphrodite @ Flying Circus Pub

DJ Aphrodite [UK] / Factor44 / MadLiquid

Warmup: Dub Wizzard

DJ APHRODITE aka Gavin King este omul din spatele Aphrodite Recordings, casa de discuri care a luat fiinta in vara anului ’88, in timp ce Gavin era la conducerea unui club de acid house pe nume Aphrodite – nume care avea sa ajunga cunoscut in intreaga lume.

Supradenumit “Godfather of the jungle” sau “King of the beats”, Aphrodite este responsabil pentru initierea si intretinerea a milioane de fani drum&bass din intreaga lume. De la Shanghai la Rio, din UK pana in USA, din Sydney pana la Capetown, seturile marca Aphrodite sunt in permanenta cautare deoarece propaga o puternica vibratie pozitiva in cluburile din intrega lume sau la marile festivaluri de muzica electronica.

Productiile sale sunt ascultate, mixate si remixate la nivel international, le poti gasi pe MP3 playere personale dar si in geanta oricarui DJ de drum&bass.

Dupa o tranzitie de la hardcore spre jungle de-a lungul anilor, drum&bass’ul parea alegerea fireasca. DJ Aphrodite reuseste sa aduca “good vibes” pe orice dancefloor, avand o selectie de muzica care variaza de la clasice pana la ultimele dubplate’uri iesite din studiourile londoneze.

DJ Aphrodite raspandeste sound-ul oldschool de drum&bass in intreaga lume iar pe 14 ianuarie va face, in premiera, o oprire in Cluj Napoca pentru a ne prezenta un djset de mare calibru!

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 17

Expoziție: Maria Reichert Sârbu – „Vindecătorul nevăzut”

25 October, 10:00 am - 18 November, 5:00 pm
Sat 17

Expoziție: Eugen Gâscă. Retrospectivă @ Galeria Quadro

27 October, 12:00 am - 24 November, 12:00 am
Sat 17

Zilele Culturale ale Republicii Kazahstan

5 November, 12:00 pm - 22 November, 6:00 pm
Sat 17

Expoziție Gabriel Marian – La trahison des images

8 November, 10:00 am - 22 November, 5:00 pm
Sat 17

SoNoRo

15 November, 12:00 am - 18 November, 12:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC