Reopening Party @ Club Boiler

Home $ Party $ Reopening Party @ Club Boiler

by | Jan 3, 2012 | Party

Reopening Party

warm-up:
DJ K-LU / AUDIO VIDEO SHOW [PENTRU PRIMA OARA IN FATA PUBLICULUI]

MAIN:
DJ WOODY [AUDIO VIDEO SHOW / TURNTABLES IN TECHNICOLOR]

afterparty:
NDJ – djset

Descris de către Scratch Perverts drept “una dintre cele mai creative forţe produse vreodată ce aparţin scenei britanice de DJing”, dublul World Champion, Lee Woodwine (DJ WOODY) este cunoscut pentru inovaţiile sale muzicale…

În ultimii 10 ani a fost “go-to-man”-ul producătorilor şi MC-iilor industriei muzicale şi de neegalat în ceea ce priveşte show-urile audio video.
“Turntables in Technicolor” a cucerit lumea peste noapte!

În ultimii doi ani, DJ WOODY a cucerit Marea Britanie, China, India şi Canada şi şi-a lansat pe DVD showcase-ul lui de la DMC WORLD FINALS!

Conceptul din spatele show-ului său, “Turntables in Technicolor” a fost crearea unui audio-visual show complet original care să zguduie mulţimile… Prin folosirea de materiale 100% “custom-made” care nu ţin cont de nicio limită vizuală sau auditivă, DJ WOODY a reuşit să dea o nouă dimensiune conceptului de manipulare a unui AV show live! Crescând rapid în popularitate şi aclamat din ce în ce mai mult cu fiecare show prestat, DJ WOODY a fost prezent pe scena celor mai mari festivaluri şi cluburi cunoscute la nivel mondial.

În 2011, după o serie de show-uri în Brazilia, Asia şi Europa, WOODY a reuşit să cucerească şi SUA fiind PRIMUL participant non-american prezent vreodată la US DMC FINALS în New York.

De la colaborări cu Snoop Dogg, Beastie Boys, Mala Rodriguez şi o orchestră de 25 de instrumente, viitorul lui DJ WOODY arată foarte roz, viitorul lui arată Technicolor!

PREMII
2001 Northern DMC Champion
2001 UK ITF Champion
2001 UK Vestax Champion
2001 World ITF Champion
2002 DMC UK Defending Champion
2002 UK Vestax Champion
2002 World Vestax Champion

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi pe wall-ul tau de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!