The Freestylers @ Club Boiler

Home $ Party $ The Freestylers @ Club Boiler

by | Jan 3, 2012 | Party

The Freestylers [UK] – djset

warm-up: 3P – djset
afterparty: Alex Chronic – djset

Pret intrare: 15 / 25 lei

După o carieră de peste 15 ani în care au cucerit cele mai mari festivaluri, cele mai în vogă cluburi şi cele mai importante topuri muzicale, inclusiv legendarul „Top of the Pops” din Marea Britanie, FREESTYLERS au un succes la care unii artişti încă visează. Începând cu 2011, Matt Cantor şi Aston Harvey şi-au acordat toată atenţia asupra muzicii de studio pregătind un adevărat asalt muzical pentru perioada imediat următoare.

După ce au descoperit că au aceeaşi pasiune pentru hip-hop şi electro, Matt şi Aston au început să facă muzică împreună prin anii ’90 şi de atunci au rămas nedespărţiţi. Momentan, cei doi se concentrează pe orice stil variind de la breaks la ragga şi dubstep, reuşind să lanseze un hit exploziv cu fiecare beat.

Release-ul de acum doi ani, ‘Cracks’, a atins 10 milioane de hits pe YouTube, iar EP-ul ‘Frozen’ din 2011 a făcut valuri începând cu primele ore ale lansării.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi pe wall-ul tau de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!