Dubioza Kolektiv @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ Dubioza Kolektiv @ Flying Circus Pub

by | Jan 9, 2012 | Articole

Concert: Dubioza Kolektiv

In deschidere: Rehab Nation

Se bucură de un succes international fulminant, fac muzica cu sens și sună al naibii de bine! Dubioza Kolektiv este unul dintre cele mai în vogă și mai explozive live-act-uri balcanice ale momentului, proaspăt câștigatori ai MTV
EMAs 2011, categoria “Best Adria Act”.
Numiți “cei mai zgomotoși dar și cei mai creativi critici ai societății contemporane balcanice” Dubioza Kolektiv au cucerit deja România cu două show-uri fabuloase în cadrul IRAF (International Romani Art Festival Timișoara -2010 și Cluj Napoca – 2011) urcând treptat printre preferații publicului autohton.

Muzica lor, recunoscută ca o adevarat “voce” a Bosniei, a atras deja atenția unor canale media de renume ca BBC și Time Magazine. Atât soundul lor plin de forță cât și versurile politice explicite exprimă o revoltă împotriva corupției și îngrădirii libertății personale dar și un strigăt pentru pace, războiul fiind o realitate trăită în fapt de toți membrii trupei. Dacă atunci muzica reprezenta un refugiu, la fel ca buncărele din pivnițe unde artiștii repetau (atunci când aveau curent), astăzi ea este o portavoce cu care au reușit să atragă atenția întregii Europe.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!