Concerte, Pub

Mute & Natif @ Irish & Music Pub

Concert unplugged: Mute & Natif

Pret intrare: 10 lei

Mute este o trupă de rock alternativ din Cluj-Napoca alcătuită din: Mihai Tăbăcaru (voce), Andrei Brumaru (chitară solo), Alexandru Nap (chitară ritm), Cristian Anton (bass) si Sara Sîntamarian (tobe). Trupa s-a lansat în decembrie 2009, susţinând ulterior numeroase concerte în Cluj-Napoca pe diferite scene şi participând la diverse festivaluri. In 13 noiembrie s-a clasat pe locul 2 in finala de la Bucuresti a concursului “Byron – Rock your Highschool”. In 4 septembrie 2011 trupa Mute s-a clasat pe LOCUL 1 in finala Festivalului Imagine Romania 2011 urmand sa reprezinte tara in finala internationala din vara anului 2012. In prezent trupa Mute lucreaza la primul album.

Natif este o prezenta noua si inedita in peisajul muzical clujean. Formatie imbina muzica cu energia intr-un melanj muzical compus din elemente alternative si brit-folk. Povestea Natif a inceput in luna septembrie 2011 avand un prim capitol de existenta efervescent materializat prin o serie de concerte in cluburi si aer liber , un premiu pentru “DEBUTUL ANULUI” in cadrul PREMIILOR IRISH AND MUSIC PUB 2011, includerea ca prima trupa din Romania in proiectul international KINETERS si nominalizarea la categoria “Cei mai buni artisti locali” in cadrul premiilor ClujLife Awards 02.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.