Andrei Pushkarev @ Club Midi

Home $ Party $ Andrei Pushkarev @ Club Midi

by | Jan 18, 2012 | Party

Moscow Night cu Andrei Pushkarev / Mihai Popoviciu / Liquid

Pret intrare: 15 lei pana la h00.00 / 25 lei dupa h00.00

Pentru Andrey Pushkarev, primii pasi in cariera de DJ au fost facuti la doar 14 ani, la postul de radio din cadrul liceului la care studia. Primul gig intr-un club s-a consemnat in 1996, la varsta de 15 ani, iar de atunci viata si muzica au devenit inseparabile. Dupa mutarea in Moscova, in 2000, Andrey si-a gasit propria cale in industria muzicala: a devenit unul dintre putinii distribuitori de muzica din oras. Lucrand cu o companie din Germania, Andrey avea sansa sa asculte toate materialele discografice ce ajungeau in Capitala Rusiei. 2006 avea sa devina un punct de referinta in cariera lui Andrey Pushkarev. Devine rezidentul postului de radio Deepmix Moscow, una dintre cele mai importante statii de profil din lume, la care lucreaza pana in 2011. Incepe, in 2007, o serie de evenimente in fiecare weekend la Mini-bar, iar in februarie 2008, isi “muta” petrecerile la Paparazzi Club, poate cea mai potrivita locatie pentru astfel de gig-uri. Statutul de membru al Deepmix i-a oferit ocazia sa mixeze la festivaluri foarte importante din tara si strainatate si sa fie invitat in cele mai tari cluburi de profil din Europa si chiar America de Sud.

Originar din Sibiu, Mihai Popoviciu este considerat, atat de specialistii romani cat si de cei straini, unul din cei mai inovativi producatori est-europeni de muzica electronic si, probabil, cel mai prolific producator roman de muzica electronica. La 19 ani infiinteaza propriul label, “Electro Casnice”, impreuna cu prietenii sai The Model si Masstyk. In vara anului 2004, Mihai se alatura labelului International Deejay Gigolos, casa de discuri manager-iata de celebrul DJ Hell. Piesa sa, “Sexy Spenders”, ajunge pe “International Deejay Gigolos Compilation 8”, iar un an mai tarziu, primul sau disc pe vinil, “Tales From The Moon EP”, a fost lansat la acelasi label. Ceva mai tarziu, in 2007, single-ul “First Contact” a fost lansat la labelul Level Non Zero Recordings, al lui Pascal Feos. In acelasi an, Mihai intra in “familia” Highgrade Records, impreuna cu bunul sau prieten Markus Homm, cei doi bifand primele succese cu piesele “Deaf Sniper”, “Lagoon” sau “Urban Ballroom”. In 2009 lanseaza productii la label-uri importante, precum Fear of Flying, Hudd Traxx, Band Band sau Diynamic si semneaza, alaturi de Markus Homm si Jay Bliss, hitul “Bis Co”. Piesa a intrat rapid in toate charturile de specialitate si urca pe primul in Top 100 Beatport. Dincolo de activitatea de producator realmente impresionanta, Mihai Popoviciu este un DJ respectat si apreciat, indiferent de locatie. Numarul evenimentelor de peste hotare la care Mihai Popoviciu a fost invitat in ultimii ani a inregistrat o crestere impresionanta, artistul agentiei Cyclic devenind un reprezentant de seama al scenei clubbing romanesti. In aprilie 2011 lanseaza primul album full-length din cariera, The Unexpected Truth, la label-ul german Highgrade Records, material ce se bucura de apreciera unor nume foarte importante in clubbing-ul mondial. Si ca urmare a acestui succes, Mihai este invitat si mixeaza la Londra, Ibiza, Berlin, Moscova, Zurich sau Amsterdam. Gig-urile din Europa de Vest devine tot mai numeroase, Mihai bifand prezente constante in cluburi de traditie din zona. De asemenea, pentru toamna lui 2011, artistul agentiei Cyclic se pregateste de un mini-turneu in America de Sud, turneu ce promoveaza albumul de debut lansat in aprilie.

Pentru Liquid, aritstul reprezentat de agentia Cyclic, debutul pe prima scena a clubbing-ului romanesc s-a petrecut la doar 18 ani, atunci cand tanarul primeste ocazia unei rezidente in clubul Oscar, din Cluj. Prezenta saptamanala la pupitrul din Oscar i-au oferit sansa sa mixeze cu cei mai importanti DJ-i romani, precum si cu invitati straini, in special cu DJ-i maghiari. La mai putin de un an de la inceputul acestei rezidente, Liquid este invitat in cluburile de profil din tara, pentru evenimente alaturi de nume grele ale industriei, bifand petreceri in cel mai tari locatii de la noi. Nici festivalurile importante nu au fost ratate de tanarul DJ, Liquid fiind present, printer altele, la Liberty Parade, Student Parade sau De la Hoya. Numarul fanilor lui DJ Liquid a crescut considerabil odata cu emisiunea pe care a gazduit-o la One Fm. Se “muta”, mai tarziu, la One Underground, iar momentan poate fi ascultat in fiecare vineri seara, de la ora 18:00, la Vibe FM.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!